BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 18, 2012

untuk awak ! :')

awak !

kalau u tanye i.. nape i sayang u.

~ i akan jawab. i syg u kerana Allah S.W.T . kerana dia yang lahirkan rasa syg i rasa cinta i pada u..

2. kalau u tanye i.. camner i sayang u.

~i akan jawab.. i syg u sama mcm i syg pencipta. Allah S.W.T sama mcm i syg Nabi Muhammad S.A.W dan sama mcm i syg ibubapa dan family i.

3. kalau u tanye i.. ape bukti i sayang u.


~i akan jawab.. i akan buat yang terbaik untuk u. dan andai kata suatu hari nanti i pergi dulu.. i akan tunggu u disyurga nanti.. insyallah tu janji i.

4. kalau u tanye i.. sedalam mane cinta i pada u.

~ i akan jawab.. sedalam kejadian alam ni. sedalam cinta i pada Allah, Nabi, Rasul, Malaikat dan Family i.

5. kalau u tanye i.. apa yang bole menjanjikan i tak akan tinggal u.

~i akan jawab.. i xbole nak berjanji. tapi i bole janji pada diri i yang i akan jaga sehabis baik hubungan kita and i akan mohon setiap hari pada Allah supaya temukan jodoh kita.

6. kalau u tanye i.. nape i pilih u.

~ i akan jawab.. i pilih u kerana Allah S.W.T kerana dia yang timbulkan kepercayaan i pada u. dan kerana dia yang terbitkan rasa keikhlasan i untuk u.

AWAK... setiap insan itu akan diterbitkan rasa cinta dalam diri dan hati. cinta itu diibaratkan setitis embun yang suci yang jatuh pada tanah yang subur.. dan kita lah yang akan jaga tanaman itu. jika baik kita jaga baiklah hasilnya.. jikalau tidak dijaga dengan baik sebaliknya lah akan berlaku.

AWAK.. cinta itu adalah perasaan yang paling menkajubkan yang diberi oleh pencipta pada setiap insan.. ia tidak bole dilihat dan dibeli. hargailah perasaan yang diberi oleh yang MAHA KUASA.

AWAK... satu je yang saya nak bagitahu awak.. i love u so much.
terpulanglah pada awak kalau awak nak percaya atau tidak. :)